Гарбузово-яблучні оладки
Інгредієнти:
гарбуз - 200 г
яблука - 200 г яйця - 2 шт. борошно - 100 г кефір - 125 мл ванільний цукор за смаком сіль за смаком олія розпушувач тіста - 1/2 ч. ложки
Гарбуз і яблука натерти на грубій терці.
Перемішати яйцяіз борошном та розпушувачем тіста, додати цукор і сіль за смаком, влити кефір і перемішати. Додати в тісто натертий гарбуз із яблуками. Добре перемішати. Смажити на олії як звичайні оладки.
Смачного!
|
- Тыква — 500 г
- Творог — 150 г
- Яйцо куриное — 2 шт
- Сахар — 6 ст. л.
- Крупа манная — 3 ст. л.
- Изюм — 50 г
- Масло сливочное
Тыкву очищаем, режем на крупные куски, запекаем в духовке при температуре 180 град. 40-45 мин. |
После запекания даем тыкве остыть и измельчаем ее в пюре. |
К тыквенному пюре добавляем половину сахара, |
одно яйцо, |
половину манной крупы и перемешиваем. |
К творогу добавляем яйцо, манную крупу, сахар, изюм, перемешиваем. |
Форму смазываем сливочным маслом и выкладываем в нее поочередно тыквенную массу, |
затем творожную, пока не закончится. |
Выпекаем при температуре 180 град. 50 минут. |
Немає коментарів:
Дописати коментар